fbpx
  • ΑΙΔΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

    Ασφαλής! Γρήγορη! Ανώδυνη!

    aidioplastiki-cosmeticplastics.gr

Αιδοιοπλαστική με Laser

Αιδοιοπλαστική με Laser

Τι είναι η Αιδιοπλαστική; 

Η Αιδοιοπλαστική με Laser είναι χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά την αισθητική της περιοχής των γυναικείων έξω γεννητικών οργάνων (πλαστική μικρών και μεγάλων χειλιών και κλειτορίδας). Η Αιδοιοπλαστική αναμφίβολα είναι η ιδανική λύση αισθητικής αναμόρφωσης της ευαίσθητης περιοχής που αποκαθιστά αισθητικά αλλά και λειτουργικά προβλήματα και βοηθά τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή, να βελτιώσουν την καθημερινότητα αλλά και την ερωτική τους ζωή. Δείτε εικόνες

Άλλες παρόμοιες επεμβάσεις:

Πλαστική Κόλπου με Laser

Πλαστική Χειλέων Αιδοίου με Laser

Πλαστική Κλειτορίδας με Laser

Πλαστική περινέου

Βραζιλιάνικη Αιδοιοπλαστική

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται Αιδοιοπλαστικη;

Σε όλες τις μητέρες που πραγματοποίησαν φυσιολογικό τοκετό και περινεοτομή, η ουλή της οποίας στην διάρκεια του χρόνου συνήθως προκαλεί μια κάποια διαταραχή της αισθητικής εμφάνισης. Στις γυναικές που λόγω φυσιολογικής χαλάρωσης των ιστών παρατηρείται η αύξηση της διαμέτρου του κόλπου, η οποία δύναται να επηρεάσει και την ευχαρίστηση κατά την σεξουαλική επαφή. Επίσης είναι ιδανική για περιπτώσεις μεγάλων χειλέων αιδοίου ή κλειτορίδας

Αιδοιοπλαστική με laser, τι πετυχαίνει;

Η επέμβαση της πλαστικής αιδοίου είναι μια απλή χειρουργική επέμβαση η οποία χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία και με μικρή αποθεραπεία μπορεί να κάνει πραγματικά ένα μεγάλο θαύμα τόσο στην ψυχολογία όσο και στην πρακτική καθημερινότητα των γυναικών.

Με τη χρήση ιατρικού Laser στην Αιδοιοπλαστική αποκαθίσταται η δυσμορφία των ουλών στην περιοχή του περινέου (π.χ. περινεοτομή, ουλή βαρθολινείου αδένα, κονδυλώματα), αναμορφώνεται η εμφάνιση των μεγάλων και μικρών χειλέων του αιδοίου και μειώνεται το εύρος του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό.

Η επιστροφή στις δραστηριότητες του ατόμου γίνεται σε 7 με 10 ημέρες, ενώ η επαναφορά στη σεξουαλική ζωή σε 1 μήνα σχεδόν ανάλογα την περίπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί και στις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο κάτω μέρος της σελίδας ή θα χαρούμε να σας ακούσουμε

 

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ

Η επέμβαση αιδοιοπλαστικής γίνεται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος laser διπλού κύματος. Με το laser αιδοιοπλαστικής επιτυγχάνεται η απόλυτη ακρίβεια αφαίρεσης του πλεονάζοντος ιστού και η ανανέωση του παραμένοντος. Στη συνέχεια, ακολουθεί σύγκλιση των ιστών με απορροφώμενα από τον οργανισμό λεπτά ράμματα, τα όποια απορροφώνται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η επέμβαση με το Laser αιδοιοπλαστικής έχει σίγουρα περισσότερα πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς σε σχέση με τη χρήση του νυστεριού.

Με το laser επιτυγχάνουμε αναίμακτες ανώδυνες επεμβάσεις και ακριβείς τομές ιστών για φυσικό αποτέλεσμα χωρίς την ύπαρξη ουλής στην περιοχή.

Η ανάρρωση είναι ταχύτατη καθώς και η επιστροφή σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το laser που χρησιμοποιούμε στην επέμβαση αιδοιοπλαστικής είναι χαμηλής τάσης, δεν προκαλεί καμία βλάβη στους ιστούς και θεωρείται εντελώς ακίνδυνο

Όχι. Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη χάρη στην μέθοδο “Side to Side” που εφαρμόζουμε. Η χρήση του ειδικού Laser αιδοιοπλαστικής αποσκοπεί στην επίτευξη άριστου αισθητικού αποτελέσματος, χωρίς απολύτως κανένα σημάδι ή ουλή.

Η επέμβαση αιδοιοπλαστικής ακόμη και με τοπική αναισθησία δεν είναι επώδυνη. Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με τα κοινά παυσίπονα τύπου Depon®, Ponstan®, κλπ. Ελάχιστες μέρες μετά θα υπάρξει ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο) που υποχωρεί. Αφήνουμε ακάλυπτη την περιοχή της αιδοιοπλαστικής επέμβασης χωρίς προστατευτικές γάζες και επιδέσεις.

Από 1 έως 2 ώρες. Η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής πραγματοποιείται αναλόγως την περίπτωση στον ειδικό και οργανωμένο χώρο μας ή σε κατάλληλα εξοπλισμένη κλινική.

Το κόστος διαφέρει αναλόγως την περίπτωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη εκτίμηση.

aidioplastiki1 aidioplastiki2 aidioplastiki3 aidioplastiki4

aidioplastiki-c