Γυναικολόγος Μαιευτήρας Αιδιοπλαστική Femilift Ωραιόκαστρο

ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΣΟΥΝΙΔΟΥ
Εξειδικευμένη Αισθητική Χειρουργός

Καλωσήρθατε

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα της χειρουργού γυναικολόγου μαιευτήρα Τοσουνίδου Μαρίνας που διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο της στη Θεσσαλονίκη.

Βιογραφικό

Η ιατρός έχει ειδικευθεί στη Γενική Χειρουργική και έχει λάβει τον τίτλο της Ειδικού Ιατρού Γυναικολόγου-Μαιευτήρα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Υπηρεσίες

Παρέχονται σύγχρονες και υπεύθυνες ιατρικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής Γυναικολογίας.

Περισσότερα...

Επικοινωνία

Η ιατρός βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, για να απαντήσει σε κάθε ερώτημά σας. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Περισσότερα...

Ποιοι Είμαστε;Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Χαρείτε το σώμα σας! Επαναφέρετε την αισθητική εικόνα του που επιθυμείτε, ανώδυνα και αναίμακτα. Η βελτίωση της σεξουαλικής ζωής σημαίνει και τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας.

Αιδοιπλαστική

Η αιδοιοπλαστική είναι χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά την αισθητική περιοχή των γυναικείων έξω γεννητικών οργάνων.

Περισσότερα…
Πλαστική Κόλπου

Η επέμβαση πλαστικής κόλπου με laser βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας και της καλής σεξουαλικής απόδοσης που ενδιαφέρει πολλές γυναίκες.

Περισσότερα…
FemiLift

Η νέα μέθοδος FemiLift διορθώνει τη χαλάρωση του κόλπου χωρίς επέμβαση και συμβάλλει στη θεραπεία της γυναικείας ακράτειας ούρων από προσπάθεια.

Περισσότερα…
Πλαστική Περινέου

Η περινεοπλαστική ή πλαστική ανάπλαση του περινέου αποκαθιστά τους ιστούς και τους μύες της περιοχής που έχουν καταστραφεί στην περιοχή του περινέου.

Περισσότερα…
Λεύκανση Αιδοίου

Η λεύκανση του αιδοίου είναι μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη που γίνεται με ειδικό Laser και δίνει στα γεννητικά όργανα πιο νεανική εμφάνιση.

Περισσότερα…
Λεύκανση Πρωκτού

Η λεύκανση πρωκτού σε συνδυασμό με τη λεύκανση του αιδοίου και την πλαστική χειλέων δίνουν στα γεννητικά όργανα πιο νεανική εμφάνιση.

Περισσότερα…
Αύξηση Σημείου G

Με την έγχυση στο Σημείου G ενός ειδικά επεξεργασμένου εμφυτεύματος κολλαγόνου ή υαλουρονικού οξέος επιτυγχάνεται αύξησή του έως και 4 φορές.

Περισσότερα…
Πόδι της Καμήλας

Η αιδοιοπλαστική είναι αναμφίβολα η ιδανική λύση για το φαινόμενο που αποκαλείται πόδι της καμήλας και την αισθητική αναμόρφωση της ευαίσθητης περιοχής.

Περισσότερα…

Μαρτυρίες Ασθενών

ΑΙΔΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ LASER
ΣΥΣΦΙΞΗ ΚΟΛΠΟΥ ΜΕ LASER

Χειρουργός

Γυναικολόγος

Μαιευτήρας

Συνεργαζόμενες Κλινικές

TESTIMONIALSΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ