Λεύκανση Πρωκτού

Η λεύκανση πρωκτού σε συνδυασμό με τη λεύκανση του αιδοίου και την πλαστική χειλέων δίνουν στα γεννητικά όργανα πιο νεανική εμφάνιση.

Υπηρεσία 10Λεύκανση Πρωκτού

Ο κυριότερος λόγος που οι γυναίκες θέλουν τη λεύκανση πρωκτού σε συνδυασμό με τη λεύκανση του αιδοίου είναι η επιθυμία τους να δώσουν στα γεννητικά τους όργανα πιο νεανική εμφάνιση. Σε συνδυασμό με τη λεύκανση του αιδοίου αλλά και με την πλαστική χειλέων αιδοίου, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. 

Το σκούρο χρώμα οφείλεται κυρίως σε ορμονικούς λογούς καθώς μεγαλώνουμε ή σε άλλες παθολογικές αιτίες και η κατάσταση αυτή είναι πολλές φορές ενοχλητική για την ίδια τη γυναίκα ή και τον σύντροφο της

Η λεύκανση του πρωκτού είναι μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη που βασίζεται στην χρήση ενός ειδικού Laser και πραγματοποιείται σε μια ή δυο συνεδρίες των 30 λεπτών. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και ορατά μετά από λίγες ημέρες.

 

 

Πως γίνεται η επέμβαση λεύκανσης του πρωκτού

Η επέμβαση λεύκανσης του πρωκτού πραγματοποιείται με τη χρήση ενός ειδικού Laser τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε δύο συνεδρίες που δεν ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα. Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού και γίνεται με τοπική αναισθησία.

 

Είναι επώδυνη η λεύκανση πρωκτού;

Η επέμβαση δεν είναι επώδυνη ακόμα και με την τοπική αναισθησία. Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με τα κοινά παυσίπονα τύπου Depon®, Ponstan®, κλπ. Για λίγες μέρες ίσως να υπάρξει ελαφρύ οίδημα (πρήξιμο), το οποίο και υποχωρεί. Η περιοχή της επέμβασης παραμένει ακάλυπτη, χωρίς επιδέσεις ή προστατευτικές γάζες