Πλαστική Κλειτορίδας

Η πλαστική κλειτορίδας δίνει λύση στο λειτουργικό και ψυχολογικό πρόβλημα
που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες με την εμφάνισή της.

Υπηρεσία 5Πλαστική Κλειτορίδας

Laser Πλαστική Κλειτορίδας

Η πλαστική κλειτορίδας δίνει λύση στο λειτουργικό και ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες με την εμφάνισή της, η οποία οφείλεται στα γονίδια, την τριβή και πολλές φορές στην έκθεσή της στα ανδρογόνα ή στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, δημιουργώντας ένα πλεονάζον δέρμα στην κλειτορίδα ή μία μεγαλύτερη προεξοχή της.

Συχνά αυτή η ανωμαλία συνδυάζεται με μια γενικότερα αλλοιωμένη εμφάνιση των μικρών χειλέων, όπου κι εκεί υπάρχει αντίστοιχη ασυμμετρία ή υπερτροφία τους. Η κλειτορίδα, έχοντας ένα σημαντικό ρόλο στη σεξουαλικότητα αλλά και την καθημερινή ζωή, μπορεί να αναπλαστεί με μια επέμβαση ρουτίνας και να απαλλάξει τη γυναίκα από την ταλαιπωρία, αποκαθιστώντας την αυτοπεποίθηση της.

Αποκτώντας την ιδανική για σας κλειτορίδα, θα παρατηρήσετε μια βελτιωμένη ψυχολογία από την αύξηση της libido κατά τη σεξουαλική σας επαφή.

Η πλαστική κλειτορίδας με laser είναι μια επέμβαση σύντομη και σας επιτρέπει να επανέλθετε σύντομα στην καθημερινότητα σας χωρίς απολύτως κανένα σημάδι ή ουλή.

Πως γίνεται η επέμβαση

Η πλαστική κλειτορίδας γίνεται με τη χρήση ειδικού μηχανήματος laser διπλού κύματος. Με το laser πλαστικής κλειτορίδας επιτυγχάνεται η απόλυτα ακριβής αφαίρεση του πλεονάζοντος ιστού και η ανανέωση του παραμένοντος.

Στη συνέχεια, ακολουθεί σύγκλιση των ιστών με απορροφώμενα από τον οργανισμό λεπτά ράμματα, τα οποία απορροφώνται σε μικρό χρονικό διάστημα.

Θα μου αφήσει σημάδι η πλαστική κλειτορίδας;

Όχι. Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη χάρη στην μέθοδο “Side to Side” που εφαρμόζουμε. Η χρήση του ειδικού Laser αιδοιοπλαστικής αποσκοπεί στην επίτευξη άριστου αισθητικού αποτελέσματος, χωρίς απολύτως κανένα σημάδι ή ουλή.