Το πόδι της καμήλας

Η αιδοιοπλαστική είναι η ιδανική λύση για το φαινόμενο που αποκαλείται πόδι της καμήλας και την αισθητική αναμόρφωση της ευαίσθητης περιοχής.

Υπηρεσία 12Πόδι Καμήλας

Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το φαινόμενο στη γεννητική περιοχή που αποκαλείται «Πόδι της καμήλας», το οποίο, έκτος του ότι τις κάνει να νιώθουν άβολα, δημιουργεί και λειτουργικά και σεξουαλικά προβλήματα.

Για το φαινόμενο «πόδι της καμήλας» υπάρχει λύση, καθώς αντιμετωπίζεται με την επέμβαση αιδοιοπλαστικής. Η αιδοιοπλαστική είναι χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά την αισθητική περιοχή των γυναικείων έξω γεννητικών οργάνων (πλαστική μικρών και μεγάλων χειλιών και κλειτορίδας).

Με τη χρήση ιατρικού Laser στην αιδοιοπλαστική αναμορφώνουμε την εμφάνιση των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου ή την μείωση του εύρους του κόλπου που μπορεί να έχει μεταβληθεί από τον τοκετό.

Η αιδοιοπλαστική αναμφίβολα είναι η ιδανική λύση αισθητικής αναμόρφωσης της ευαίσθητης περιοχής της γυναίκας, που αποκαθιστά αισθητικά αλλά και λειτουργικά προβλήματα.

Η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής πραγματοποιείται, αναλόγως την περίπτωση, στον ειδικό και οργανωμένο χώρο μας ή σε κατάλληλα εξοπλισμένη κλινική και διαρκεί από 1 έως 2 ώρες.

Η αιδοιοπλαστική επέμβαση βοηθάει τις γυναίκες να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους αλλά και την ερωτική τους ζωή. Η επιστροφή στις δραστηριότητες του ατόμου γίνεται σε 7 με 10 ημέρες ενώ η επαναφορά στη σεξουαλική ζωή σε 1 μήνα σχεδόν, ανάλογα την περίπτωση.