Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Ιατρείου

Αιδοιοπλαστική

Η αιδοιοπλαστική είναι χειρουργική επέμβαση που αποκαθιστά την αισθητική περιοχή των γυναικείων έξω γεννητικών οργάνων.

Περισσότερα...

Πλαστική Κόλπου

Η επέμβαση πλαστικής κόλπου με laser βοηθά στην επαναφορά της σφριγηλότητας και της καλής σεξουαλικής απόδοσης που ενδιαφέρει πολλές γυναίκες.

Περισσότερα...

FemiLift

Η νέα μέθοδος FemiLift διορθώνει τη χαλάρωση του κόλπου χωρίς επέμβαση και συμβάλλει στη θεραπεία της γυναικείας ακράτειας ούρων από προσπάθεια.

Περισσότερα...

Πλαστική Περινέου

Η περινεοπλαστική ή πλαστική ανάπλαση του περινέου αποκαθιστά τους ιστούς και τους μύες της περιοχής που έχουν καταστραφεί στην περιοχή του περινέου.

Περισσότερα...

Λεύκανση Αιδοίου

Η λεύκανση του αιδοίου είναι μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη που γίνεται με ειδικό Laser και δίνει στα γεννητικά όργανα πιο νεανική εμφάνιση.

Περισσότερα...

Λεύκανση Πρωκτού

Η λεύκανση πρωκτού σε συνδυασμό με τη λεύκανση του αιδοίου και την πλαστική χειλέων δίνουν στα γεννητικά όργανα πιο νεανική εμφάνιση.

Περισσότερα...

Αύξηση Σημείου G

Με την έγχυση στο Σημείου G ενός ειδικά επεξεργασμένου εμφυτεύματος κολλαγόνου ή υαλουρονικού οξέος επιτυγχάνεται αύξησή του έως και 4 φορές.

Περισσότερα...

Πόδι της Καμήλας

Η αιδοιοπλαστική είναι αναμφίβολα η ιδανική λύση για το φαινόμενο που αποκαλείται πόδι της καμήλας και την αισθητική αναμόρφωση της ευαίσθητης περιοχής.

Περισσότερα...